יום ראשון, 14 בדצמבר 2014

מרק חרירה - אמנון יפרח

מצרכים
כוס חומוס מושרה לילה
כוס עדשים שטוף ומושרה שעתיים
2 בצלים גדולים גדולים קצוצים
חבילת כוסברה קצוצה
חבילה פטרוזיליה קצוץ
סלרי שלם קצוץ
6 עגבניות טחונות לרסק (בלנדר או מכונת בשר)
2-3 חתיכות עצמות בקר (לא חובה אבל מומלץ)
מיץ מלימון אחד
תבלינים כורכום, פלפל לבן,מלח ו2-3 כפות שמן

לעסק............הכל נכנס לסיר עם כ - 2 ליטר מים (אפשר לבשל את החומוס והעדשים בסיר לחץ) מבשלים עד שהכל רך......מכינים רביכה מ-2 כפות קמח ומים קרים.....תדאגו שלא יהיו גושים......5 דקות אחרונות נכנס הטאץ' הסופי..............שופכים את הרביכה .........את מיץ הלימון וחופן כוסברה קצוצה......חופן איטריות דקות......מערבבים ומתקנים תיבול...........אם אתם לא מפחדים מכף אבקת מרק אפשרי......במידה וסמיך ניתן להוסיף מים

לדעתי יום יומיים אחרי הכי טעים

תודה לאימי על המתכון

תהנו



2 תגובות: