יום ראשון, 7 בדצמבר 2014

ביסקוטי - אילנה אברהם


מצרכים

3 ביצים. 2 חלמונים
3/4 כוס סוכר
שתיים ורבע כוסות קמח

כפית שטוחה סודה לשתיה
כפית תמצית וניל
1/2 כוס שקדים
1/2 כל סוג של אגוזים
חצי כוס משמשים מיובשים או אפילו פיצפוצי שוקולד אפשר להפעיל את דימיון!


מערבבים ביצים סוכר וניל
מוסיפים שאר החומרים הבצק יוצא מעט דביק להיעזר בקמח מים או שמן


על תבנית עם ניר אפייה לסדר כיכר או שניים לאפות בחום של 160 מעלות עשרים דקות להוציא לקרר עשרים דקות
לפרוס פרוסת דקות להחזיר ליבוש לתנור עשרים דקות


 

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה