יום שלישי, 14 באפריל 2015

גלילות חצילים במילוי גבינות - אתי ליבני

 
 
מרכיבים

1/2 כוס פירורי פנקו/ לחם
3 חצילים גדולים

1 בצל ירוק קצוץ דק
1 גבעול אורגנו
גבינת כנען 500 גרם
120 גרם גבינת שמנת או גבינה לבנה 5%
1 כף פפריקה מתוקה
עגבניות טריות 5
שמן לטיגון
מלח
פלפל שחור

 אופן ההכנה

פורסים את החצילים לאורך לפרוסות בעובי של כ-1 ס"מ.
{את השכיבה עם הקליפה קוצצים ומוסיפים לרוטב עגבניות לבישול }
מטגנים את הפרוסות בשמן משני הצדדים עד להזהבה ושמים על נייר
מגבת לספיגת שמן מיותר.

רוטב עגבניות

את "שאריות החציל" קוצצים ומטגנים מעט עם השום מוסיפים את קוביות העגבניות הפפריקה מלח פלפל ואורגנו
עם מעט מים מבשלים על אש נמוכה ועם מועך תפו"א
מועכים את העגבניות תוך כדי בישול

מערבבים בקערה את כל הגבינות, בצל ירוק קצוץ , פירורי פנקו המלח והפלפל
ממלאים את הפרוסות בגבינות ומגלגלים לגלילות. מסדרים את הגלילות בתבנית ומעל יוצקים את רוטב עגבניות.
מחממים תנור ל-220 מעלות. מכסים תבנית אפייה בשכבה דקה של רוטב עגבניות
ואופים 20-25 דקות
 
 

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה