נשאר לכם חלה משבת?
כך תעשו קרוטונים...
אופן ההכנה
1 חלה לקלף לה את הקרום החיצוני .
2 נחתוך לקוביות 1x 1 ...
3 נתבל ב מלח גס, פלפל שחור גרוס, שמן זית, תימין קצוץ, כמה ענפי רוזמרין קצוצות, כמה שיני שום כתושות.
4 נערבב הייטב נעביר לתבנית שכבה לא עבה מדי .
5 נכניס לתנור חם 150 מעלות ל5 דקות ונוריד טמפרטורה ל100 מעלות רבע שעה או עד ייבוש הלחם
6 לאחר שהתקרר נעביר לכלי אטום כך ישמר כמה ימים טובים וישאר קריספי.
בהצלחה...
כך תעשו קרוטונים...
אופן ההכנה
1 חלה לקלף לה את הקרום החיצוני .
2 נחתוך לקוביות 1x 1 ...
3 נתבל ב מלח גס, פלפל שחור גרוס, שמן זית, תימין קצוץ, כמה ענפי רוזמרין קצוצות, כמה שיני שום כתושות.
4 נערבב הייטב נעביר לתבנית שכבה לא עבה מדי .
5 נכניס לתנור חם 150 מעלות ל5 דקות ונוריד טמפרטורה ל100 מעלות רבע שעה או עד ייבוש הלחם
6 לאחר שהתקרר נעביר לכלי אטום כך ישמר כמה ימים טובים וישאר קריספי.
בהצלחה...
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה