יום שבת, 28 במרץ 2015

קציצות בשר מטוגנות ומבושלות ברוטב - אילנית בניזרי

אילנית בניזרי


להרתיח 3 תפוחי אדמה עד לריכוך ולמעוך לפירה ולצנן !
חצי קילו בשר טחון
חופן כוסברה קצוצה
בצל מגורר
מלח
שמן
בהרט
פ.שחור
לערבב הכל עם התפוחי אדמה להכניס לקירור לחצי שעה

לחמם שמן חצי עמוק ,להכין צלחת עם פירורי לחם וצלחת עם ביצה טרופה וכפית מים

לגלגל קציצות עם ידיים רטובות ,לגלגל לאורך הכף יד וליצור צורת ביצה ,לטבול בביצה ולאחר בפרורי לחם ולטגן משני צדדים עד להשחמה קלה ,להוציא לנייר סופג .

בינתיים נכין את הרוטב
לקצוץ בצל ולטגן עם כפית סוכר ,להוסיף 3 שיני שום קטושות,3 עגבניות מגורדות ו5 עלים של סלרי ללא הגבעול
לתבל כף פפריקה,פלפל שחור גרוס חצי כפית בהרט וכוס מים רותחים עם כף מרק עוף .
לאחר שהכל מבעבע להכניס את הקציצות לרוטב ,לנענע קלות
בישול של 35 דקות בערך ובסוף לפזר עלי כוסברה קצוצים
בתאבון אילנית


 

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה