יום שבת, 24 בינואר 2015

קציצות דגים - מורן תורג'מן

Moran Turgeman

לתערובת הקציצות

800 גרם דג נסיכה טחון ו
200 גרם דג טונה טחון
צרור כוסברה קצוץ
6 שיני שום קצוצות
כף מרק עוף, מעט מאוד מלח, פלפל שחור, כפית כורכום,כמון ופפריקה.
פירורי לחם ומים ( כמה חופנים)


אופן ההכנה

לערבב טוב טוב ולהניח בצד. להכין רוטב: בסיר לשים גמבה אדומה חתוכה לרצועות, לטגן מעט עם שמן.
להוסיף 3 עגבניות קלופות חתוכות לפרוסות דקות, להוסיף פלפלים חריפים, כמה שיני שום קלופות ופרוסות גזר ( לא חייב) להוסיף 2 כוסות מים ולהביא לרתיחה, לתבל בכמון, צ׳ילי גרוס, פלפל שחור ומלח. להכין קציצות בידיים רטובות ולהניח בסיר. לבשל 20 דקות ולהוסיף כף מרק עוף עם חצי כוס מים רותחים לסיר וכף גדושה של פפריקה מעורבבת עם 3/4 כוס (ח״פ) שמן. להרטיב את הקציצות ברוטב ולבשל עד צמצום הנוזלים, לפזר מעל כוסברה קצוצה.

בתיאבון :))

 

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה