יום שבת, 10 בינואר 2015

אושפולו - אורית שלום


מצרכים

3 כוסות אורז להשרות במים רותחים. ולסנן
4-5 בצלים קצוצים גס
חצי ראש שום קלופים וחתוכים גס
קילו פרגיות
קילו גזר קלוף וקצוץ לגפרורים
לתיבול ....כורכום. כמון. מלח פלפל שחור

לטגן הפרגיות בשמן זית. להוציא מהסיר. לטגן הבצל והשום עד שיזהיבו. להוסיף הפרגיות. לתבל. להוסיף הגזר. להוסיףכ-4 כוסות ציר עוף. לבשל כחצי שעה.

להוסיף האורז ועוד כוס וחצי ציר עוף. לסגור את הסיר. לבשל שעה. להתעלף מהטעם.

 

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה