יום חמישי, 8 בינואר 2015

קציצות עם בטטה וקישואים - שלומי ביטון

שלומי ביטון

המתכון

בשר טחון חצי קילו כוסברה חבילה כפית מלח גס תפוחי אדמה ובצל מגורד תבלין לקציצות וביצה לערבב הכל יחד ולשים בצד.

שתי בטטות ו4 קשואים 4 עגבניות בצל ושום סיר בסיר רחב לשים את הבצל השום ולאחר מכן את הבטטה והקישואים כאשר הם חתוכים לקוביות כף מרק עוף חצי כפית כורכום מלח ושתי כפות פפריקה מתוקה חצי כוס שמן זית לבשל הכל יחד עד שמיתבשל ולשים את הקציצות 35 דקות בישול על אש קטנה

 בתאבוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

 

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה