יום שבת, 31 בינואר 2015

ירקות כבושים - שף צחי מויאל

ניפגש בעוד יומיים ...וקבלו מתכון


במידה ואנחנו עושים צנצנת ...אופן ההכנה

נרתיח 5 כוסות מים
על כל כוס מים כפית מלח ...
נוסיף כוס וחצי חומץ
מיץ מלימון
כף וחצי סוכר
ניתן להוסיף קמצוץ כורכום
3-4 עליי דפנה
3-4 גרגרי פלפל אנגלי
אני אוהב להוסיף קמצוץ צ'לי גרוס
לקרר מעט.


לסדר את הירקות בצנצנת ובניהם להוסיף פרוסת לימון ב
מומלץ לשים גם צרור של עלי סלרי משדרג את הטעם.
למלא את הצנצנת בנוזל לאטום טוב .
להפוך את הצנצנת לחצי שעה.
לסובב בחזרה להניח במקום מוצל יום יומיים וההנאה מובטחת.


ירקות מומלצים


 גזר
סלרי(גבעול)
כרוב
קולורבי
שומר
כרובית
גמבה
פלפל ירוק חריף
ו...קישוא כן רק את החלק הקשה


 

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה