יום חמישי, 8 בינואר 2015

עוף ב- 50 שיני שום - שף צחי מויאל

הבטתי לכן מתכון והנה הוא פה

בסיר רחב נחמם 3 כפות שמן זית ונזהיב 50 שיניי שום (לא לשקר אני יספור חחח)
לאחר כ 3-4 דקות נוסיף 12 שוקיות עוף(2 לסועד לקטום את הרגל) ולהזהיב כ 5... דקות
נתבל במלח גס פלפל גרוס כפית טימין טרי
ו 3 כפות דבש ו...כף ריבת משמשים


נבשל כ 5 דק על הגז ונעביר לתנור ל 40 דק על חום 180 מעלות 20 דק מכוסה ואז פתוח.
שימו לב אין נוזלים במתכון .
מנה קלה וטעימה .
מומלץ להגיש עם טוסטים קטנים










 

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה