יום שבת, 10 בינואר 2015

אסדו ובייבי שומר - שף צחי מויאל

אז קבלו מתכון קל וטעים

 בסיר רחב נחמם 4 כפות שמן זית
1 קג אסאדו חתוך (בין הצלעות)
10 בצלצלים
3 יח' בייבי שומר/שומר קטן חתוך ל 4
נ...תבל במלח גס פלפל גרוס ונטגן קלות נוסיף 2 כפות דבש כוכב אניס צרור טימין טרי .

לאחר שהבשר והבצלצלים הזהיבו נוסיף מים עד כיסוי נביא לרתיחה נבשל כ 10 דקות נאטום עם נייר כסף/מכסה ונעביר לתנור 200 מעלות שעה וחצי.
בסיום נוריד את המכסה ונבשל על 200 מעלות ל 15 דקות לקרמול






 

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה