יום שני, 12 בינואר 2015

שיש ברק חלבי - בסמה חלבי

לבצק

קילו קמח
חצי כפית שמרים
4כפות מלח
מים לפי הצורך
ללוש עד שהבצק נהיה יציב ולהניח בצד חצי שעה שיתפח



למילוי

גבינת עזים מעודנת 2 קופסאות ......מגרדים את הגבינה 
 2 בצלים לבנים בינונים קצוצים  דק
תבלינים פלפל שחור קינמון אגוז מוסקט
כד יוגורט עזים


אופן ההכנה


מרתחים את היוגורט עם 3 כוסות מים
נותנים לזה שירתח חצי שעה

מרדדים וקורצים עיגולים ממלאים בגבינה וסוגרים בסגנון טורטליני
אחרי זה מוספים את הבצק הממולה עם הגבינה ליוגורט
הרותח ונותנים להם לרתוח על אש נמוכה עוד חצי שעה

צנוברים קלויים ומעט פטרוזיליה ומגישים

בתאבון






 

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה