יום שלישי, 27 בינואר 2015

בצק פילו וארבע גבינות - שף צחי מויאל

טוב אחריי שאכלנו נפרסם מתכון

כלל ברזל לעולם אני לא מפרסם לפני שאני טועם, אומנם אני מעלה תמונה אבל לפני הכל הטעם הוא הקובע אז קדימה.

במחבת עם 50 גר חמאה נקפיץ שקית תר...ד 250 גר לערך.בסיום נקצוץ ונקרר ע"ג מסננת
בקערה נפרדת נערבב בלנד של גבינת
טוב טעם,עמק מגורדת,בולגרית מפוררת,מוצרלה מגורדת וכל גבינה לטעמכם. נוסיף את התרד נתבל במעט פלפל גרוס אגוז מוסקט וקמצוץ מלח גס.


נסדר שכבה של 3 עליי פילו ונמרח אותם קלות בחמאה מומסת נשים בתחילה של העלה מילוי בנדיבות ונגלגל.
כך נעשה 4-5 רולים.


נשמן תבנית עם מעט חמאה נפזר מעט מלח וטימין ונסדר את הרולים על התבנית צמודים אחד לשני.
נמרח מעל חמאה נפזר מעט שומשום וטימין ונאפה בתנור שחומם מראש ל 220 מעלות.
עד השחמה.


 

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה