יום שישי, 5 בדצמבר 2014

מוסקה - שף צחי מויאל

מוסקה אני אוהב ומשתף קדימה תרשמו מתכון 12 יח לערך

החומרים

500 גר בשר טחון (בקר)
צרור פטרוזליה
מלח פלפל...
כפית שטוחה בהרט
2 ביצים
1/2 כוס קמח
2 קופסאות עגבניות מרוסקות
פלפל ירוק
כף רסק עגבניות
4 שיניי שום קצוצות
טימין


אופן ההכנה 


 חותכים את החציל (יוצרים מעיין שפתיים)
בקערה מערבבים את הבשר עם הפטרוזליה וחומרי הטעם ומעט שמן .ממלאים את החציל ומקביל נחמם במחבת שמן דק לטיגון.


בקערה מערבבים 2 ביצים קמח וחצי כוס מים בתוספת כפית פפריקה מתוקה ומעט מלח. טובלים את החציל הממולא ואז מטגנים בשמן דק (כך תתקבל שיכבה פריכה)
בסיום נעביר לסיר עם רוטב עגבניות בסיסי.


רוטב עגבניות


 לחמם 3 כפות שמן זית להזהיב קלות את השום להוסיף את העגבניות המרוסקות ורסק העגבניות לתבל במלח פלפל מעט פפריקה להוסיף מעט טימין וכוס מים לבשל כ 10 דק ולסדר בצורה סיבובית את החציל לבשל על אש נמוכה 30 דק בתיאבון .





 

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה