יום שישי, 5 בדצמבר 2014

טורט היער השחור - אוראל אליהו

טורט פשוטה וטעימה לכבוד השבת - היער השחור

מצרכים

6 חלמונים
40 גרם סוכר (שליש כוס)
120 גרם קמח (כוס)
6 חלבונים
80 גרם סוכר( 2/3 כוס)

מילוי

2 מיכלים של שמנת מתוקה ( 500 מ'ל)
2 כפות פודינג וניל

 אופן הכנה

1.מפרידים את הביצים לחלבון וחלמון, מקציפים את החלמונים עם שליש מכמות הסוכר (40 גרם), עד שהסוכר נמס
   לתערובת סמיכה ובהירה.
2.את החלבונים מקציפים עם יתרת הסוכר (80 גרם) לקצף קשה.
3.מערבבים בתנועות קיפול את שתי התערובות (חלמונים אל חלבונים)תוך כדי ערבוב קל מוסיפים את הקמח (בסינון) אחרי
   שהתערובת חלקה שמים בתבנית.
4.אופים 30-40 דקות ב180 מעלות, אחרי האפייה נותנים לו קירור מוחלט לפני השימוש.

• לא מערבבים יותר מדי את התערובת על מנת שלא ייצא האוויר שבתוכה
מקציפים את השמנת עם הפודינג 100 אחוז הקצפה , לאחר קירור של הטורט חותכים אותה ל3 חלקים ןממלאים בשמנת מתוקה ... מקשטים בטלטלי שוקולד ודובדבנים ומכניסים לקירור של 4 שעות לפחות להתייצבות

 

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה