יום שבת, 27 בדצמבר 2014

לחם עשבי תיבול וגבינת צ'דר - אוראל אליהו


מרכיבים

2 וחצי כוסות קמח
חצי קוביית שמרים...
2 כוסות מים
כפ וחצי דבש
כף מלח
100 גרם חמאה
1 כפית תימין יבש
כף שום כתוש
כף פטרוזלייה יבשה
כף נענע יבשה
גבינת צ'דר חתוכה לריבועים


לשים את כל החומרים יחד במיקסר למעט הגבינה עד שמתקבל בצק רך למגע להתפיח לחצי שעה כאשר הוא מכוסה עם מגבת לאחר מכן נותנים עוד סיבוב של חצי דקה להוצאת אויר ונותנים לו עוד 20 דקות מנוחה לאחר מכן משמנים תבנית או שמים נייר אפייה ומחלקים את הבצק ל2 חלקים שווים ומעצבים אותם לכל צורה שעולה על דעתכם ( אני בחרתי בבורג)ומטמיעים את הקוביות גבינה בבצק מרססים מיים ומפזרים מעל עשבי תיבול ומתפיחים לעוד 45 דקות
מכניסים לתנור שחומם מראש ל190 מעלות למשך 45 -55... בתיאבון
שבוע מבורך חברים יקרים

 

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה