יום חמישי, 4 בדצמבר 2014

קציצות וסלרי - שולה דהן

1 יחידה סלרי
1קג בשר עגל טחון


אופן ההכנה


לחתוך ולנקות טוב את הסלרי ולשטוף
לשים בסיר כורכום מלח שמן
למלא את הסיר מים עד שיכסה את גובה הסלרי
לתת לסיר להתבשל לפחות 1/2 שעה

1קג בשר
1 וחצי בצל גדול לגרד
1/2 חבילה כוסברה
מלח פפריקה קצת חריפה
שמן
פלפל שחור
לערבב את כל המסה ולהכין קציצות
לשים בסיר לתת לזה להתבשל באש בנונית אפשר להוסיף עוד מים חמים לפני ששמים את הקציצות


בתאבון


 

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה