יום חמישי, 18 בדצמבר 2014

קציצות בקר וסלרי - רונית אוחיון

שוטפים את הכרפס ומפרידים את הגבעולים ואת העלים.את הגבעולים מנקים טוב וחותכים לכמה חתיכות
אני מרתיחה את הגבעולים ורק חלק מהעלים ,לא את הכל למשך עשרים דקות


בנתיים מכינה את העיסה של הקציצות.
חצי קג בשר טחון,בצל מגורד פטרוזיליה,תפוח אדמה מגורד
מלח פלפל ראס אל חנות וקצת שמן
מערבבת .
לאחר מכן מסננת את המים של הכרפס ומשאירה בערך כוס לרוטב
להוסיף קצת שמן כורכום לימון סחוט שום חתוך
קצת מרק עוף וטיפה מלח מערבבת
נותנת שוב רתיחה ובמקביל עושה כדורים מהעיסה וזורקת לתוך הסיר על אש בינונית.קל וטעים


 

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה