יום רביעי, 31 בדצמבר 2014

פילה בורי צרוב לצד טריפל שרי - שף צחי מויאל

אחרי שבת תחושת כובד אז קבלו מתכון קל ובריא לארוחת צהריים
פילה בורי(כל דג מועדף עליכם) צרוב
לצד טריפל עגבניות שרי כוסברה ורוטב לימונים .

את פילה הדג נשרה ל10 דק לערך ב:...
2 כפות שמן זית

3 שיניי שום קצוצות כף גרידת לימון וכפית טימין .
בדקה האחרונה נוסיף מיץ מחצי לימון(שלא יבשל את הדג)
נחמם מחבת טפלון עם כף שמן זית ונצרוב את הדג תוך לחיצה ל 2 דקות נהפוך ונצרוב .
נוציא את הדג לנייר סופג ונוסיף למחבת חצי כוס מיץ לימון כפית דבש מעט מלח ונצמצם לחצי.


בקערה נפרדת נחתוך עגבניות שרי (ב 3 צבעים זה היופי) לחצי נוסיף 2 שיני שום קצוצות מעט מלח גס פלפל גרוס ומיץ לימון .נערבב הייטב ונעביר לצלחת הגשה .בשלב זה נוסיף עליי כוסברה. נניח מעל את הדג נזלף מהרוטב ונעטר בעלה של עולש ונבטוטי צנונית או ברוקולי.


נגיש לצד דוריטוס בייתי (לחתוך טורטיה ל 8 כמו פיצה למרוח מעט שמן זית נתבל במלח פלפל ומעט פפריקה ונאםה בתנור חם ל 3 דק)
בתיאבון .
מנה מלאה בטעמים ובריאה




 

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה