יום ראשון, 21 בדצמבר 2014
קלפי תפו"א - שף בני בן-דוד
לתפוחי אדמה...
נפרוס לפרוסות דקות ואחידות נשמן תבנית עם שמן זית נתבל במלח גס ופלפל שחור גרוס נסדר את תפוחי האדמה ונעשה את אותה פעולה שוב מעל תפוחי האדמה נאפה 20-25 דק על 180 מעלות עד ריכוך לבסוף ניתן 250 מעלות לעוד 5 דק נוספות להשחמה וקריספיות
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה
רשומה חדשה יותר
רשומה ישנה יותר
דף הבית
הירשם ל-
תגובות לפרסום (Atom)
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה