יום חמישי, 18 בדצמבר 2014

תפו"א מעושן לצד חזה עוף בגריל - שף צחי מויאל

תפו"א מעושן לצד חזה עוף בגריל פשוט אבל טעים

 מתכון

 לסדר תפו"א על שיכבת מלח גס ולהכניס לתנור חם 200 מעלות 30-40 דק....
בסיום לצנן מעט ולחתוך ל 2.
למרוח קלות בשמן זית לפזר מעט מלח גס ופלפל גרוס לסיום לצרוב במחבת פסים חמה חמה (ללא שמן)


לחזה עוף 


 להכין מרינדה (עבור 4 יח' חזה עוף פרוס)
3 כפות שמן זית 2 שיניי שום קצוצות ענף טימין מפורק 2 כפות דבש כף רוטב סויה מעט גרידת ג'ינגר וקמצוץ פפריקה מתוקה
כמובן מלח ופלפל .
להשרות חצי שעה
ולצרוב במחבת הפסים.
להגיש לצד סלט עלים רענן
מתבל של חרדל-2 כפות חרדל גרגרים כף מיונז מיץ מחצי לימון שן שום כתושה .
ובתיאבון





 

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה