יום שבת, 13 בדצמבר 2014

פיתות זעתר - שף צחי מויאל

מצרכים

חצי ק"ג קמח לבן מנופה
כף שטוחה שמרים
כף שטוחה סוכר
כפית מלח ...
4 כפות שמן זית
כוס וחצי מים .(להוסיף בהדרגה)


לערבב חומרים יבשים טוב להוסיף מים בהדרגה להעביר קערה עם מעט קמח(שלא ידבק) להתפיח כחצי שעה
לחלק לכדורים של 100 גר לערך עוד התפחה קטנה ואז לרדד בידיים את הבצק לעיגולים(לא סימטרי הכי יפה) לפזר זעתר לזלף מעל שמן זית.


מומלץ לאפות על אבן שמוט בתנור שחומם מראש 200 מעלות.אני מפזר גם מעט סומק לפני ההגשה .


בתיאבון




 

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה