יום חמישי, 25 בדצמבר 2014

בריוש פרג - אמנון עפגין

 
קבלו לכבוד שבת מתכון לבריוש פרג......

בצק

500 גר' קמח...
10 גר' מלח
100 גר' סוכר
4 ביצים
300 גר' חמאה
100 גר' חלב
20 גר' שמרים
קליפת לימון


לעסק

1. לערבב חלב ושמרים בקערה בצד
2. לערבב קמח, מלח וסוכר
3. להוסיף ליבשים את הביצים ולערבב
4. להוסיף חלב ושמרים ולערבב היטב
5. להוסיף את החמאה וללוש עד שהיא נספגת בבצק
6. לכסות ולשים במקרר

מלית פרג
 
200 גר' סוכר
240 גר' חלב
200 גר' פרג
1 חלמון
גרידת לימון
50 גר' צימוקים
5 כפות פירורי ביסקוויט
לבשל עד שרותח ומבעבע ולקרר
  
1. לחלק את הבצק ל- 10 חתיכות
2. לרדד כל חתיכה למלבן
3. למרוח על המלבן מלית פרג
4. לגלגל כמו רולדה קטנה.....
5.להניח בתבנית אינגליש קטנה....
6.להתפיח שעה,לאפות 180 מעלות כ-20 דקות עד להזהבה !!!

 

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה