יום שלישי, 16 בדצמבר 2014

טרמיסו - שף גבריאל פנחסוב

מתכון המנצח שלי לטרמיסו איטלקי אמיתי

מצרכים

400 גר שמנת מתוקה להקצפה
200 גר סוכר
300 גר גבינת מסקרפונה
4 חלמונים
200 גר סוכר
כוס של תמצית קפה או נס קפה מעורבבת ביחד עם שני שוטים של ליקר קפה ושוט ברנדי
חבילת ביסקוטי

אופן הכנה

בקערה מקציפים את השמנת והסוכר עד לקצף אחיד
בקערה נוספת מערבבים את הגבינת מסקרפונה יחד עם הסוכר , חלמונים ושני כפות מהתמצית קפה ומערבבים היטב יחד עם הקצפת עד לקבלת קרם אחיד בתבנית מסדרים שכבה של עוגיות הביסקוטי טבולות הייטב בתמצית קפה מוזגים שכבה של הקרם עד לחצי מגובה התבנית לאחר מכן שוב מסדרים שכבה של הביסקוטי הטבול בקפה ולאחר מכן שופכים את כל הקרם עד גובה התבנית מפזרים קקאו עד לכיסוי מלא ומעבירים למקרר כ5 שעות לפחות לפני האכילה

בתאבון

אריוודרצ׳י

 

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה