יום שלישי, 14 באפריל 2015

כרובית וברוקולי ברוטב בשמל - מורן תורג'מן


Moran Turgeman

אופן ההכנה

 לחתוך כרובית אחת לפרחים בינוניים ולהרתיח במי מלח עד חצי ריכוך ולסנן.
לסדר בתבנית יחד עם ברוקולי ( אם קונים טרי אז גם את הברוקולי להרתיח כמה דקות).
לתבל במלח ופלפל שחור להוסיף מעט גבינה צהובה ומוצרלה מגורדת ורוטב בשמל.
 לפזר מעל פירורי לחם זהובים ושוב מוצרלה וגבינה צהובה מגורדת מעל. להכניס לתנור שחומם מראש על 180 מעלות ל 40-50 דקות בערך.

רוטב בשמל

להמיס בסיר 50 גרם חמאה וכשנמס להוסיף 2 כפות שטוחות של קמח ולערבב כל הזמן, להוסיף כוס וחצי חלב, מלח, אגוז מוסקט ומעט פלפל לבן ולערבב כל הזמן עד קבלת מרקם סמיך.
 


 

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה