יום רביעי, 26 בנובמבר 2014

כנאפה אישי- בסמה חלבי

מצרכים

קילו שערות כנאפה
750 גרם גבינה מתוקה
3 רבעי כוס חמאה מומסת או שמן קנולה

2 כוסות סוכר מומס (מי סוכר)

ההכנה

בתוך תבנית שמים שערות הכנאפה עם קצת שמן או חמאה ושמים לעשר דקות בתנור שזה מקבל צבע אדמדם אחר כך מוספים את הגבינה המתוקה ומעל זה עוד שערות כנאפה ומחזירים לתנור עוד רבע שעה שיקבל צבע אדום מוזגים מעל את הסוכר המומס ומקשטים עם פיסטוקים בתאבון

התייחסויות מהפוסט....גבינה מתוקה גבינה שדומה לגבינה צפתית אך מתקתקה ניתן לרכוש בכל סופר בדליה / עוספיה

בתאבון ותודה לבסמה






 

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה