יום שישי, 28 בנובמבר 2014

מרק ארטישוק ירושלמי - שף אליחנן מלכיור

סיפורו של מרק:

בטטה קסביה או בפי כל ארטישוק ירושלמי (אירוזלמו באיטלקית)
הטעם והריח משגעים מומלץ בחום לשעות הקור

 מתכון קליל:
קילו ארטישוק ירושלמי קלוף ,בצל אחד ,שלוש שיני שום,גזר חתוך לקוביות, כורכום, טימין, מלח פלפל.מים וסיר מטחנת יד או כל מטחנה

 את הכל מלבד המלח הכורכום ןהפלפל לסיר מים לבישול עד ריכוך כן כן גם את הבצל והשום ,טחינה אחת גסה להוסיף תבלינים לטעום ולתקן להמשיך לטחון לקרם דליל

 בתאבון



 

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה