יום שבת, 29 בנובמבר 2014

בייגלה - אתי בן-סימון

מצרכים

2.5 כפות שמרים יבשים
2 כפות סוכר
חצי כוס מים פושרים

לערבב ואז להוסיף את המצרכים הבאים

4.5 כוסות קמח
כוס מים פושרים
2 כפות מלח
1/2 כוס שמן
לערבב את כל המצרכים היטב ולתת למסה לנוח 10 דקות

לקרוץ 8 עיגולים ומכל עיגול להכין נחש
לוקחים 2 נחשים וללפף אחד מסביב לשני ולהדק בקצוות ולהניח בצד.

כשכולם מוכנים להרתיח סיר מים ו - 2 כפות סודה לשתייה וכשהמים רותחים להכניס את הבצק ל - 30 שניות ומוציאים לתבנית עם נייר אפיה

מורחים שומשום / מלח ומכניסים לתנור שחומם ל - 200 מעלות עד שמשחים

בתאבון













 

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה