יום שישי, 28 בנובמבר 2014

פונדנט שוקולד - מיטל כהן

פונדנט שוקולד 8 מנות

מצרכים

200 גרם שוקולד מריר קצוץ
200 גרם חמאה
1 כוס סוכר (200 גרם)...
4 ביצים + 4 חלמונים
2/3 כוס קמח
1/4 כפית מלח

להמיס שוקולד וחמאה במיקרו
להוסיף סוכר ולטרוף היטב
להוסיף את הביצים אחת אחת ולטרוף עד שנבלעים בתערובת
לנפות קמח ומלח ולהוסיף לתערובת ולערבב עד לקבלת תערובת חלקה
יוצקים לתבניות משומנות
ואופים בתנור שחומם מראש ב- 180 מעלות 15-20 דקות
מוציאים מהתנור ומניחים להצטנן

לקישוט


 גנאש שוקולד
200 גרם שמנת מתוקה לחמם היטב
ליצוק על 200 גרם שוקולד מריר קצוץ
לערבב היטב
וליצוק מעל הפונדנט
ניתן לקשט בשברי שוקולד מריר מסביב
ותותים שטובלים חצי בגנאש


 

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה