יום שלישי, 25 בנובמבר 2014

פורטבלו בפלנצ'ה - שף צחי מויאל

הסטייק של הטבע פורטבלו בפלנצ'ה

 תחממו מחבת לדרגת חום גבוהה עד עישון
תקטמו את הרגל של הפטריה
הכנת מרינדה ...
1/2 כוס שמן זית
3 שיניי שום כתושות
ענף טימין טרי מפורק
מלח גס פלפל גרוס
בעזרת מברשת להבריש כל פטריה ולהניח על הפלנצ'ה .נתחיל בצד החלק.
לאחר שצרבנו מ 2 צדדים נניח קוביית חמאה/מחמאה על כל פטריה עד שהיא תימס.מנה נפלאה לצד סטייק או דג בגריל או לצד סלט עלים
בתיאבון
 
 

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה