יום שבת, 29 בנובמבר 2014

כנפיי עוף בטמפורה - שף אורן חן

כנפיי עוף בציפוי טמפורה

500 גר'' כנפי עוף מנוקים מנוצות
המרכיבים; לבצק טמפורה
1 כוס קמח מנופה...
1 כוס בירה קרלסברג או כל בירה לבנה
2 ביצים
קורט מלח פילפל שחור גרוס עדין
מעט צילי גרוס מעט קארי
כמון וקאייגן


אופן ההכנה

 מכינים את הבלילה . טורפיםיחד את הקמח הביצים
והתבלינים ומוסיפים בהדרגה את הבירה הסמיכות הסופית
צריכה לדמות ליוגורט..
מחממים את השמן טובלים את הכנפיים ומטגנים עד
לגיוון זהב, מוציאים לנייר סופח, ומגישים עם רוטב צילי מתוק
או רוטב לימון...בתאבון
ניתן להוסיף שומשום וקצח כל אחד לפי טעמו האישי

 

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה