יום חמישי, 27 בנובמבר 2014

מקלות שום - גניה ברנר

מקלות שום:

 3 וחצי כוסות קמח
2 כפיות שמרים
 2 כפיות סוכר
 2 כפיות מלח
4 כפות שמן
 1כוס מים פושרים

 להתפיח ולחלק לכדורים קטנים. לגלגל כל כדור לגליל להניח בתבנית ולשטח אותם. למרוח עם מברשת מים ולאפות בחום גבוה 200 מעלות עד להשחמה. להמיס 100 גרם חמאה במיקרו. לוקחים חופן פטרוזליה ,שמיר, לקצוץ.3 שיני שום כתוש, מלח ,וטיפה טימין יבש. לערבב ולמרוח על המקלות לאחר אפייה.להוסיף 2 כפות שמן זית לחמאה.

 

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה