יום רביעי, 26 בנובמבר 2014

מוקפץ - אתי בן-סימון

למוקפץ: חותכת רצועות דקות של ירקות מה שאוהבים.
בסיר גדול שמה שמן, שום כתוש ואת כל הירקות ומקפיצה.
במחבת נפרדת אני שמה רצועות חזה עוף עד שמחליפים את הצבע ללבן ומוסיפה אותן לירקות.
מתבלת בכורכום, פלפל שחור, צ'ילי יבש גרוס, ג'ינג'ר טחון יבש, סויה, רוטב צ'ילי מתוק וסילאן.
מערבבת הכל. בכוס מים קרים אני מערבבת כף קורנפלור וכף אבקת מרק עוף ומוסיפה לסיר מערבבת הכל עד שמסמיך, מוסיפה את הנודלס המבושלים או הספגטי ומוכן.

תודה לאתי

 

תגובה 1: