יום שלישי, 2 בדצמבר 2014

פסטרמה הודו - רמי מאיר

מתכון פשוט להכנה ותוצאות מופלאות

לחזה הודו המשקל 1 עד 1.5 ק"ג

 4 כפות חרדל דיזון גרגרים
 2 כפות דבש
 3 שיני שום פרוסים
 3 כפות מיונז
 חצי כפית פלפל שחור גרוס...

למרוח על החזה להשרות ללילה לפחות להכניס לתנור על 180 מעלות לחצי שעה בערך להוציא 10 דקות לפני שנראה מוכן.....

והסוד לחזה עסיסי ולא יבש זה כשעדיין לא ממש מוכן להוציא והחום שנשאר בחזה יסיים את העבודה פיקס בלי לייבש אותו

בתאבון

 

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה