יום חמישי, 18 בדצמבר 2014

עוגת סולת - אביבה נחום

עוגת הסולת שלי מתכון לשים בקערה ק"ג סולת כוס וחצי שמן חם כוס מיץ תפוזים פושר אחד אפיה ו וניל חצי כוס מים רותחים גרידת תפוז ללוש מזה בצק לקחת תבנית חד פעמית בינונית לקחת חצי מהכמות של הבצק ולשטח בתבנית למרוח מימרח תמרים לפזר מעט קינמון ואז לשים את השיכבה השנייה של הבצק לעשות ריבועים על העוגה ולקשט בשקד בכל ריבוע לאיפות בחום 170 מעלות עד שמזהיב היטיב לשים בסיר 2.5 כוסות סוכר 3 כוסות סוכר מיי זהר ולבשל על הגז עד שיסמיך 50 גרם סומסום שקדים לקישוט מימרח תמרים

2.5 כוסות סוכר 3 כוסות מים . ולקשט עם שקד כל ריבוע . כשמוציאים את העוגה מהתנור חמה לישפוך את הסירופ

 

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה