יום חמישי, 8 בינואר 2015

נודלס - שף צחי מויאל


נודלס עבור 4 סועדים
 
מצרכים

4 סוגי פלפל יח' מכל סוג :ירוק כתום צהוב אדום חתוכים לקוביות גדולות
בצל סגול ובצל לבן חתוכים אף הם לקוביות

1 זוקיני חתוך
כוס פרחי כרובית
כוס פרחי ברוקולי
חצי כוס תירס
4 כפות שמן רגיל
3 כפות שמן שומשום
כף שטוחה ג'ינגר קצוץ
כפית שום כתוש
כוס עלי כוסברה
חצי כוס צ'לי מתוק
4 כפות רוטב סויה
2 כפות דבש
קמצוץ צ'לי גרוס.
שומשום קלוי לקישוט

אופן ההכנה

את הירקות נחתוך גס (כמו שכתבתי)
את הכרובית והברוקולי נשרב כ 5-8 דקות במים חמים ונסנן.
נחמם במחבת 4 כפות שמן רגיל ונקפיץ את הירקות (חובה להבה חזקה)
במקביל נבשל את הנודלס במים רותחים ונסנן(כמו ספגטי)
נוסיף את פרחי הכרובית והברוקולי .
נוסיף את כל התיבול (פרט לשמן שומשום)
נוסיף את הנודלס נקפיץ מספר דקות למיזוג טעמים
נחלק לצלחות
נזלף על כל צלחת שמן שומשום
נעטר בעליי כוסברה ושומשום
בתיאבון
 


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה