יום שלישי, 24 במרץ 2015

לחמניות במילוי בשר וחצילים - מורן תורג'מן

 
 
 בצק
 
קילו קמח מנופה
כף מלח מעורבב עם חצי מהקמח
להוסיף את יתרת הקמח וליצור גומה ולשים 2 כפות שמרים ו 3 כפות סוכר
להוסיף 3 כוסות מים פושרים בהדרגה וחצי כוס שמן ( כוס ח׳פ).
ללוש היטב ולהתפיח שעה, להוציא אויר ולהתפיח שוב חצי שעה. לחלק לכדורים ( אני חילקתי ל 12). בעזרת ידיים משומנות לשוח כל כדור ולשים מהמלית באמצע, לסגור ללחמניה ולהתפיח עוד 20 דקות, להבריש בביצה ולפזר שומשום ולהכניס לתנור שחומם מראש על 200 מעלות לרבע שעה. 
 
 מלית
 
לטגן רצועות משלושה בצלים ולהוסיף חצי קילו בשר טחון. להוסיף 3 שיני שום (קצוץ) לתבל במלח, פלפל שחור +גרוס, מרק עוף, מעט כמון וכורכום, כף פפריקה מעושנת. לקצוץ חופן של כוסברה ופטרוזיליה ולערבב. לשים על הבצק מהמלית ומעל לשים קוביות של חצילים מטוגנים
 


 

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה