יום שבת, 14 בפברואר 2015

פרגית ממולאת - ליטל סולימני

 
אני מטגנת בצל אחד ו5שיני שום
מעט שורפת תבצל שיהיה שחום כזה.שמה את האורז ומנמיכה את הגז ושמה כף פפריקה.מעט כורכום
כפית פלפל שחור ולבן.כפית כמון
וחופן צימוקים מערבבת ומבשלת את אורז כימעט בישול מלא ואז מסננת מנוזלים מקררת את האורז רבע שעה ואז שמה רבע קילו בשר טחון וצנוברים קלויים.מערבבת וממלא תפרגיות ומסדרת בתבנית....

לרוטב מעל הפרגית


כפית פפריקה
מרק עוף כפית
2כפות רוטב צילי
2כפות רוטב טריאקי
שמן קנולה 6כפות
חופן כוסברה קצוצה
4שיני שום כתוש
ומעט גריל עוף

לערבב טוב ולמרוח מעל הפרגיות .לשים איזה שליש מים לתוך התבנית וזהו לאפיה בתנור חצי שעה מכוסה ו40 דק בלי מיכסה ברגע שצרוב מעל זה מוכן


 

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה