Haim Etti Ben-shimon
עלים של מנגולד (או כמו אצלי תרד/סלק בר שקטפתי), שטופים וחתוכים,
סלק אדום חי מגורד ושום,
לשים בסיר ולאדות 10 דקות, להוסיף שמן, כמון, פפריקה, ומלח ולטגן את זה עד שכל הנוזלים מתאדים, לסחוט פנימה מיץ מלימון טרי ולטגן עוד דקה או שתיים ומוכן.
עלים של מנגולד (או כמו אצלי תרד/סלק בר שקטפתי), שטופים וחתוכים,
סלק אדום חי מגורד ושום,
לשים בסיר ולאדות 10 דקות, להוסיף שמן, כמון, פפריקה, ומלח ולטגן את זה עד שכל הנוזלים מתאדים, לסחוט פנימה מיץ מלימון טרי ולטגן עוד דקה או שתיים ומוכן.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה