Amihud Pery
בורגול דק מושרה חצי שעה במים קרים מסננים מוסיפים נענע כוסברה בצל ירוק קוביות עגבנייה קלופה שמן זית מיץ לימון מלח ופלפל
לקישוט מסביב מכינים טחינה רגילה מחלקים לשניים לאחת מוסיפים קצת סלק מבושל וטוחנים ביחד העברה של קיסם תעשה את הקסם
בורגול דק מושרה חצי שעה במים קרים מסננים מוסיפים נענע כוסברה בצל ירוק קוביות עגבנייה קלופה שמן זית מיץ לימון מלח ופלפל
לקישוט מסביב מכינים טחינה רגילה מחלקים לשניים לאחת מוסיפים קצת סלק מבושל וטוחנים ביחד העברה של קיסם תעשה את הקסם
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה