יום חמישי, 26 בפברואר 2015

מעורב - אילנה אברהם


 
Ilana Avraham


חצי ק״ג טחולי עוף ( להשרות מספר פעמים במים קרים להסרת מליחות)
חצי ק״ג לבבות עוף מנוקים וחתוכים לשניים

אפשר פרגיות חתוכות, אשכי הודו, כבד עוף או בקר.
לשטוף הכל לסנן וליבש ולהכניס לגריל לצלייה.
במחבת גדולה מטגנים שלושה בצלים עד להזהבה ( אני מטגנת אותם רצועות בכמות גדולה דל שמן ואחר מסננת את כל השמן ומשאירה במחבת רק את הבצל -שהיזהיב יפה)
מוסיפים חצי כף כורכום , כפית שטוחה בהרט, חוויג למרק, פלפל שחור מעט מים, (כחצי. כוס) לחמם הכל ולהוסיף כל תערובת הבשר


 

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה