יום חמישי, 26 בפברואר 2015

גלילות פרגית ממולאות - שף צחי מויאל

גלילי פרגית במילוי בצל מטוגן פירות יבשים ובשר טחון.
לקראת ההגשה יעטוף את המנה רוטב דבש בניחוח קינמון ונגיעות פלפל 4 צבעים.


למתכון הנוכחי נשתמש בכרעיים .נבקש מהקצב או שאנחנו נפתח את הבשר לאורך בצורה דקה.


במקביל נזהיב בצל במעט שמן זית נוסיף בשר טחון ופירות יבשים כגון צימוקים תאנה ומשמש
נתבל במלח פלפל מעט דבש קמצוץ קינמון .
נניח מהמילוי בתחילת הפרגית ונגלגל .בקערה נערבב מעט פפריקה מתוקה שמן זית כף דבש ונמרח קלות את הפרגית נפזר מעל מלח פלפל ומעט טימין ולתנור בחום 180 מעלות עד השחמה

 

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה