יום שלישי, 10 בפברואר 2015

פאי מנגולד סלמון ומוצרלה - אופיר עזר

 
התחתית בצק פריך, לרדד דק, לשטח בתבנית משומנת בחמאה.לחור באמצעות מזלג.

תערובת המילוי:

מטגנים בשמן זית וחמאה
בצל

ומנגולד, מתבלים במלח ופלפל שחור, ומקררים.

בקערה מפוררים סלמון מעושן( סלמון שנאפה בעישון, ניתן לקנות בחנויות דגים, יש אחת ברמת גן ברח׳ הירקון), מוסיפים מוצרלה מגורדת בערך 300ג׳, ואת התערובת של המנגולד.


מפזרים את המילוי על הבצק.


בקערה מכינים תערובת של 2 שמנות לבישול וארבע ביצים מוסיפים מלח ופלפל מערבבים היטב ויוצקים על הפאי.
אופים בתנור 170 מעלות כ 40ד׳





 

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה