יום שלישי, 10 בפברואר 2015

קבב ולאפה - אתי בן-סימון


Haim Etti Ben-shimon

מתכון לקבב

בשר בקר טחון, פטרוזיליה קצוצה, בצל מגורד וסחוט, פלפל שחור, מעט מלח, שתי כפות שמן מערבבים לתערובת רכה וצרים קבבים או המבורגרים או מה שאוהבים


 
 
 
 
 
 
 
מתכון לאפה

בערך 700 גרם קמח מלא, 300 גרם קמח רגיל, 1 כף שמרים יבשים, קמצוץ אבקת אפייה, 2 כפות סוכר, 1 כף מלח, 1/4 כוס שמן ומים כמה שנכנס בערך 4 כוסות חד פעמי, כל המרכיבים במיקסר חוץ מהמלח והשמן, ללוש 5 דקות, להוסיף את המלח ואת השמן ולהמשיך ללוש עוד 5 דקות ולהתפיח, לחלק לכדורים לתת להם לנוח ולפתוח כל כדור הכי דק שאפשר ולהניח על פלנצ'ה רותחת או מחבת. לשמור בתוך מגבת מכוסה. אם רוצים להכין פיתות להשאיר את הבצק בעובי 1 ס"מ.





 

 

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה