יום שבת, 14 בפברואר 2015

כרוב ממולא בקינואה וירקות - מרינה ציאורוב

 
 


מצרכים


כרוב (מוקפא) במקום לבשל את הכרוב מומלץ להקפיא ולהפשיר

2 גזרים מגורד
2 תפוחי אדמה מגורד בפומפיה
צרור שמיר קצוץ
בצל קצוץ
פלפל חצי כפית לפי הטעם
מלח כפית שטוחה לפי הטעם
פפריקה כפית שטוחה
כוס חד פעמי קינואה
2 כפות קדושות של רסק עגבניות
כוס וחצי מים


אופן ההכנה


לקלף את העלים מהכרוב לאחר שהופשר
לערבב את הירקות עם התבלנים לשים בכל עלה כ3 כפות לגלגל ולקפל משני הצדדים ושוב לגלגל
בסיר מניחים מערבבים מים ורסק עגבניות ולבשל כ40 דקות
להגיש עם כף גבינה לבנה סקי 3 אחוז

 
 
 

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה