יום שלישי, 10 בפברואר 2015

קנלוני בשר - רבקה פאל

Rebeca Pal 

בצל סגול קצוץ דק, לטגן להוסיף 4 עגבניות מגורדות. לתת טיגון עד שנגמר המים. להוסיף 1 רסק עגבניות קטן. במקביל חצי ק"ג בשר טחון 2 תפוח"א מבושלות. כוסברה פטרוזילה ועלי סלרי. בצל מגורד. ראס אל חנות מ. עוף. פ. 4 עונות. פ. לבן. פפריקה אדומה. לערבב טוב בייחד. למלא את הקנלוני. ברוטב בסיר מרק עוף ריחן כמה עלים פ. לבן שחור. בהצלחה ובתאבון




 

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה